entrée
Catering og jobakademi
Baggrund_nye farver7.png

Blog

På vej

entrée 1 år

Tiden flyver når man har det sjovt. Og vi har I sandhed haft et sjovt år. I begge ordets betydninger.

Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at takke jer for jeres støtte og samarbejde. Og her mener vi ikke kun den forretning, vi har lavet med jer, som naturligvis har været uvurderlig. Men lige så meget den overvældende positive respons og de skulderklap, I har givet os, når vi har fortalt om vores ’jobakademi’ projekt. Tak!
 

Hvordan er det første år i jobakademiet så gået?

Vi har haft successer i den forstand at vi har fået et par folk igennem akademiet og videre til fast job.Men der har skam også været det modsatte. Et par tilfælde fordi vi måtte konstatere at branchen ikke var den rette for personen. Men også et par tilfælde, hvor vi var skyld i at det ikke gik som ønsket. Dem har vi lært af.

Én ting er helt sikkert, vi har nydt hvert øjeblik vi har haft med de mennesker, der har været i træning hos os. Og vi føler os vildt privilegerede over at få lov at møde og arbejde med så fantastiske og spændende mennesker.

Det første år har lært specielt én stor lektie, der kommer til at gennemsyre vores tilgang til projektet fremover:

Vi, både hos entrée, i branchen og det danske samfund, har mindst lige så meget brug for nydanskerne, som de har brug for os.

 

Med sådan et fantastisk udgangspunkt, at vi faktisk alle har brug for hinanden, kan vi da ikke være andet end yderst fortrøstningsfulde for det næste år.Specielt hvis vi dertil lægger at vi i jer har nogle fantastiske kunder og partnere, som vi håber vil med os ind i år 2.

Vil I det, lover vi til gengæld ikke blot at bevare, men at øge kvaliteten og idealismen i alt vi laver og leverer.Blandt meget andet skruer vi nu yderligere op for økologiprocenten i vores mad, så det nu også indbefatter alt kød, og dermed rammer ca. 90%.

Og så lover vi jer snart en invitation til vores 1. års fødselsdagsfest.

Jakob Gaard Nielsen