entrée
Catering og jobakademi
Baggrund_nye farver2.png

Anbefalinger og referencer

Carlsberg: Festmiddag for 200 gæster

Roskilde Festival: Mad til 1.000 personale

Index Awards: Mad & drinks til 1.000 gæster

Sticks'n'Sushi: Mad til 600 gæster

Yousee: Mad til 1.200 gæster

Index: Design to Improve Life
2017
 

Vedr. leverance til INDEX: Award 2017 Ceremony i Helsingør.
I alle trin fra forberedelse og planlægning, til opstilling på dagen og selve afviklingen af arrangementet samt afslutning og nedtagning overgik I simpelthen vores forventninger.
I er dygtige, fleksible, innovative, imødekommende og ordholdne. Dertil kommer at I laver skøn mad og drikke. Det kan ikke blive bedre og jeg kan kun give jer mine allerbedste anbefalinger.


Kigge Hvid, CEO

 


Louis Poulsen
 

Vi bruger entreecph til især de ”skæve” arrangementer når vi vil forkæle vores gæster og kolleger med oplevelser der matcher vores produkter.
Entrée udfordrer os altid når vi aflevere en bestilling – og det sætter vi pris på! Ønsker vi f.eks. sandwich til et frokostarrangement – så svarer de ”Nej nej, i dag skal man da servere bowler”! Ja, så må vi jo rette ind og lytte  De er med på det sidste og kommer altid med gode spændende bud på menuer, serveringsmåder, emballage osv.. Og så forstår de altid hvilket output vi ønsker når gæster skal forkæles.
Indtil videre har vi kun fået ros fra gæster og kolleger som føler sig vældigt inspireret når entreecph er på banen.


Finn Jensen, Visual Concept and Merchandising Manager

 


Roskilde Festival 2017

Lækker, fyldig, velsmagende og varierende, er ord jeg kan sætte på maden jeg fik i en periode på 14 dage. Mad til håndværkere, der skal opfylde krav som høj økologi, mættende, billigt m.m. De levede absolut op til ønskerne + stor idérigdom.
Vil klart anbefale entrée.

Anita Sonne